Pesukoneen näytössä ei näy langattoman yhteyden merkkivaloa

Päivitetty viimeksi 11.10.2021 6.23

Ongelma:

  • Näytössä ei näy langattoman yhteyden merkkivaloa
  • Laitteeseen ei voi muodostaa yhteyttä

Pätee:

  • verkkoyhdistettävä pesukone
  • verkkoyhdistettävä kuivausrumpu

Ratkaisu:

1. Tarkista langaton signaali.

2. Varmista, että langaton yhteys on päällä.

Katso käyttöoppaan kappaleen "Pesukoneen langattoman yhteyden määrittäminen" kappaleessa "WiFi - Yhteydet". 

3. Tarkista kotiverkko ja reititin.

4. Käynnistä reititin uudelleen.

5. Ota yhteys verkkoyhteyden palveluntarjoajaan, jos langattomassa verkossa on muita ongelmia.


Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.