Pesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen yhdistäminen My AEG Care -sovellukseen

Päivitetty viimeksi 14.3.2023 12.23


Olemme koonneet yksinkertaisen vaihe-vaiheelta oppaan, jonka avulla yhdistät pyykinpesukoneen, kuivausrummun tai kuivaavan pesukoneen My AEG Care -sovellukseen. Sovelluksesta saat älykästä tukea, löydät vinkkejä pyykinpesuun ja ehdotuksia, jotka parantavat pesukokemustasi.

Sinä tarvitset

1. Langattoman verkon Internet-yhteydellä

2. Langattomaan verkkoon yhdistetyn mobiililaitteen

Huom! Vain 2,4 GHz:n verkkoja tuetaan. Jos sinulla on useita langattomia verkkoyhteyksiä niin varmista, että laite ja mobiililaite on yhdistettynä samaan WiFi verkkoon (2,4 GHz).

Näin muodostat yhteyden

Laitteessa voi olla QR-koodi luukun tai oven reunassa. Jos löydät QR-koodin, voit noudattaa alla olevaa ensimmäistä vaihtoehtoa. Jos et löydä koodia, seuraa ohjeita manuaalisen yhteyden muodostamiseksi (vaihtoehto 2).

Vaihtoehto 1: Yhdistä QR-koodilla

1. Skannaa QR-koodi ladataksesi My AEG Care -sovelluksemme
Skannaa QR-koodi laitteen luukun reunasta käyttämällä mobiililaitteen kameraa niin sinut ohjataan suoraan sovelluskaupan My AEG Care -sovellukseen. Lataa ja asenna sovellus noudattamalla ohjeita. Tämän jälkeen voit luoda uuden tilin tai kirjautua sisään olemassa olevalla aeg.fi tunnuksellasi.

2. Käynnistä laite ja varmista WiFi-yhteys
Varmista, että laitteesi on päällä ja etäkäynnistys on käytössä. Tarvittaessa voit lukea lisää etäkäynnistämisestä tuotteen käyttöohjeesta.

3. Skannaa QR-koodi uudelleen sovelluksen skannerilla
Valitse sovelluksessa laitetyyppi ja varmista, että vaaditut käyttöoikeudet ovat sallittuja. Skannaa QR-koodi uudelleen, tällä kertaa My AEG Care -sovelluksella ja liitä laite verkkoosi sovelluksessa. Suorita prosessi loppuun antamalla tuotteellesi nimi sovelluksessa.

Videolla on yhteenveto tarpeellisista vaiheista, kun yhdistät laitteesi sovellukseen. Videon tuote voi olla eri kuin omasi, mutta prosessi on sama.


Vaihtoehto 2: Yhdistä manuaalisesti

1. Lataa sovelluksemme ja kirjaudu sisään
Lataa ja asenna My AEG Care -sovellus. Tämän jälkeen voit luoda uuden tilin tai kirjautua sisään olemassa olevalla aeg.fi tunnuksellasi.

2. Käynnistä laite ja varmista WiFi-yhteys
Käynnistä laitteesi ja aktivoi Bluetooth ja/tai WiFi. Varmista, että puhelimesi Bluetooth on aktivoitu ja yhdistettynä kodin WiFi-verkkoon.

3. Yhdistä puhelimesi laitteen WiFi-verkkoon
Valitse My AEG Care -sovelluksessa laitetyyppi ja yhdistä se kotiverkkoosi. Yhdistä puhelimesi laitteeseesi joko Bluetoothin tai WiFin avulla.

4. Yhdistä laitteesi kodin WiFi-verkkoon
Sovelluksessa sinua kehotetaan yhdistämään laitteesi kodin WiFi-verkkoon.

  • Etsi kodin WiFi-verkko ja syötä salasana.
  • Odota, että laite on yhdistetty. Tämä voi kestää minuutin.
  • Nimeä laitteesi sovelluksessa.

Videolla on yhteenveto tarpeellisista vaiheista, kun yhdistät laitteesi sovellukseen. Videon tuote voi olla eri kuin omasi, mutta prosessi on sama.

iOS-käyttöjärjestelmä, katso video 1:


Android-käyttöjärjestelmä, katso video 2:

Lisätietoja tietystä laitemallista löydät käyttöohjeesta. Löydät käyttöohjeet täältä.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.