Pesukoneen ja kuivausrummun yhdistäminen Wi-Fiin

Päivitetty viimeksi 6.6.2022 8.53

Ongelma

• Kuinka kytkeä Wi-Fi-yhteys päälle?
  • Kuinka tarkistaa Wi-Fi-signaalin voimakkuus?
  • Kuinka pesukoneen etäkäynnistystila otetaan käyttöön?
  • Kuinka yhdistää pesukone Wi-Fiin?
  • Kuinka yhdistää kuivausrumpu Wi-Fiin?

Koskee

• Wi-Fiin yhdistettävä pesukone
  • Wi-Fiin yhdistettävä kuivausrumpu

Ratkaisu

Ensimmäinen yhdistys

Tarkista, toimiiko kotireititin oikein:

1. Tarkista Wi-Fi-yhteys älypuhelimessasi - sen on oltava päällä.

2. Jos kotireitittimeen on kytketty muita laitteita, toimivatko muut laitteet?

• Jos muut laitteet eivät toimi, käynnistä kotireititin uudelleen
  • Jos muut laitteet toimivat, käynnistä pesukone tai kuivausrumpu uudelleen.

Laite on jo yhdistetty

1. Tarkista seuraava:

• Onko Wi-Fi-signaalin merkkivalo näkyvissä laitteen näytön vasemmassa yläkulmassa?
  • Kuinka voimakas signaali on (3/5, 4/5, 5/5)?

2. Käynnistä Wi-Fi-yhteys.

3. Wi-Fi-signaalin voimakkuuden tarkistaminen (optimaalinen signaalin voimakkuus 3/5 alkaen).

4. Kytke etäkäynnistystila päälle.

• Päivitä sovellus aina uusimpaan versioon parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi