Kuinka pestä vaatteita värin säilyttämiseksi

Päivitetty viimeksi 21.9.2022 12.12

Väri voi haalistua ja menettää eloisuutensa nopeammin kuin tummat tai valkoiset vaatteet. Mutta jos peset huolella ja hellävaraisesti, säilytät värikkäät suosikkisi pidempään.


1. Voiko pestä värilliset ja valkoiset yhdessä?

Suosittelemme, että lajittelet vaatteesi värin mukaan - kirkkaat vaatteet, kuten purppurat, punaiset ja oranssit voidaan pestä yhdessä, samoin kuin kirkkaat siniset ja vihreät. Valkoiset yksin - ja jos joku vaate ei sovi mihinkään pesuun, pese se käsin.


2. Huolehdi tahroista

Jotkut tahrat vaativat hieman ylimääräistä huolellisuutta: tarkista vaate etukäteen ja levitä pieni määrä nestemäistä pesuainetta tahra-alueelle ja ravista sitten varovasti vedessä. Vältä erittäin kuumia ohjelmia, koska ne voivat tiivistää pysyvästi tahrat kankaaseen.


3. Jos olet epävarma - pese nurin käännettynä

Käännä vaatteet aina nurin kuitujen hiertämisen minimoimiseksi ja varmista, että jätät pyykin ja rummun yläosaan välin, joka on vähintään käden leveys. Valitse matala lämpötila; hellävarainen tai keskipitkä pesusykli (enintään 30).


Kuinka pestä vaatteita ilman, että värit haalistuvat

SoftWater-järjestelmämme puhdistaa vettä, joten pesuaineet toimivat parhaiten, myös matalissa lämpötiloissa. Hellävarainen, mutta perusteellinen puhdistus pitää vaatteesi värit yhtä kirkkaina kuin ostopäivänä. Kyse on vedestä. Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmä poistaa vahingolliset mineraalit ja epäpuhtaudet pehmeäksi, mutta perusteelliseksi puhdistamiseksi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.