Kuinka pestä peitot, tyynyt ja untuvatakit

Päivitetty viimeksi 22.2.2023 13.44

Jos pidät hyvää huolta untuvavaatteestasi, pitää se sinusta huolta. Kuivainpallojen lisääminen kuivausrumpujen rumpuun estää höyheniä rypistymästä takin nurkkaan. Joten voit pysyä aina lämpimänä mukavasti.


1. Käytä matalaa lämpötilaa

Pese untuvavaate haalealla, kevyellä ohjelmalla ja aseta kone yhdelle ylimääräiselle huuhtelukerralle puhdistusainejäämien poistamiseksi.


2. Tyynyjen, peittojen ja takien pesu pesukoneessa

Parhaan kuivauksen saamiseksi käytä villaohjelmaa. Jos pesukoneellasi on nyt villaohjelma - valitse pitkä jakso keskilämpötilassa ja käytä kuivauspalloja varmistaaksesi, että se tulee kevyeksi, pörröiseksi ja tuoksuu hyvältä. Älä poista sitä, ennen kuin se on 100% kuiva.


3. Suojaa untuvatakkisi pinta

Pese untuvavaate erikseen muista vaatteista taskut tyhjinä, sulje tarranauhat ja pidä vetoketjut kiinni pintavaurioiden välttämiseksi.


3DScan-tekniikka. Tarkka kuivaus.

Koe kattava kuivaustehokkuus ainutlaatuisella AEG 3DScan -tekniikalla. Vaatteiden syvä kosteus havaitaan sensoreilla, jotka tunnistavat kosteuden jopa 5 senttimetrin syvyyteen vaatteisiin. Kun perinteiset kuivausrummut osoittavat takin olevan kuiva, 3DScan jatkaa, kunnes jopa paksut kerrokselliset vaatteet kuivataan tarkasti - ilman erillistä ilmakuivausta. Tämä antaa takin ylläpitää ulkonäköään ja antaa jopa 30% korkeamman lämmöneristyksen verrattuna ilmankuivaukseen.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.