Kuinka pestä kauluspaitoja - kolme vinkkiä

Päivitetty viimeksi 22.3.2024 8.43

Sukupolvien ajan trendit ovat tulleet ja menneet, mutta valkoiset kauluspaidat ovat aina olleet muodissa. Nyt kauluspaidan pitäminen raikkaana, valkoisena ja hyvännäköisenä ilman kuivapesua on helppoa.


1. Tarkista pesuohje

Ennen pesua, avaa paidan napit, mukaan lukien hihansuut ja kaulukset. Muista tarkistaa pesuohjeesta suositeltu lämpötila ja hoito-ohjeet.


2. Valitse pesuaine huolellisesti

Pitääksesi kauluspaitasi uudenveroisena, käytä valkaisuainetta sisältävää jauhemaista pyykinpesuainetta, jolloin valkoinen paitasi pysyy valkoisena.


3. Jätä tarpeeksi tilaa pyykinpesukoneeseen

Jätä käden leveys vaatteiden ja rummun katon väliin, jotta vaatteesi eivät kärsi ylikuormituksen aiheuttamista pesuainejäämistä.


Saa kauluspaidat tuntumaan kuin uudelta

Suosikki kauluspaitasi kokevat paljon. Arkipäiväinen hälinä tuhoaa raikkaan tunteen, jota rakastat. Prosteamilla varustetut pesukoneet rentouttavat kuidut ja poistavat hajut vain 30 minuutissa. Palauta takaisin korvaamaton pehmeän, puhtaan puuvillan tunne. Lisäksi, jos koneessasi on PlusSteam-vaihtoehto - PlusSteam lisää pesujakson loppuun höyryä, jolloin rypyt vähenevät kolmanneksella, mikä vähentää silitystarvetta.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.