Kuinka ottaa AutoDose käyttöön AEG-pesukoneessa? (tavallinen pesuaine) (video)

Päivitetty viimeksi 13.5.2022 6.09

Kysymys:

• AutoDose-pesukoneen käyttöönotto (tavallinen pesuaine)

Pätee:

• Pesukoneet, joissa on Autodose-ominaisuus

Ratkaisu:

1. Kun aktivoitu säiliö saavuttaa alhaisen pesuaineen tason, vastaava merkkivalo vilkkuu hitaasti ja jatkuvasti näytössä.

Huomautus: Jos säiliöt täytetään ennen kuin laite kytketään päälle ensimmäistä kertaa, AutoDose-ilmaisin ei vilku.

Huomautus: Älä täytä AutoDose-säiliöitä uudelleen, elleivät laitteet osoita, että toinen tai molemmat säiliöt ovat tyhjiä.

2. Avaa pesuainelokero ja nosta AutoDose-kannen kansi ylös.

3. Kaada vain nestemäistä pesuainetta varovasti AutoDose-pesuainesäiliöön.

• Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX.
  • Tarkista pesuaineen annosteluohje pesuainepakkauksesta.

• Jos pesuaineen annostusohje on samanlainen kuin yllä, koneesi on jo asetettu ja käyttövalmis.

4. Kaada vain nestemäistä huuhteluainetta varovasti AutoDose huuhteluainesäiliöön.

• Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX.
  • ei tarvitse tarkistaa huuhteluaineen annostusta

5. Nosta AutoDose-kannen kansi alas ja sulje pesuainelokero varovasti, kunnes se napsahtaa kiinni.

6. AutoDose voidaan poistaa käytöstä seuraavalla tavalla:

Kun olet siirtynyt AutoDose-määritystilaan painamalla Temp . ja Spin- painikkeet:

• Napauta painiketta tai painiketta  kunnes näytössä näkyy OFF: AutoDose suljetaan kokonaan pois vastaavasta säiliöstä tai molemmista.
  • Noin 10 sekunnin kuluttua näyttö palaa ohjelmatietonäyttöön.

Opetusvideo