Kuinka ottaa AutoDose käyttöön AEG-pesukoneessa? (erittäin tiivis pesuaine) (video)

Päivitetty viimeksi 3.1.2022 11.36

Ongelma:

• AutoDose-pesukoneen asentaminen (erittäin tiivis pesuaine)

Pätee:

• pesukoneet, joissa on Autodose-ominaisuus

Resoluutio:

1. Kun aktivoitu säiliö saavuttaa pesuaineen alhaisen tason, vastaava merkkivalo vilkkuu hitaasti ja jatkuvasti näytössä.

Huomautus: Jos säiliöt täytetään ennen kuin laite kytketään päälle ensimmäistä kertaa, AutoDose-ilmaisin ei vilku.

Huomautus: Älä täytä AutoDose-säiliöitä uudelleen, elleivät laitteet osoita, että toinen tai molemmat säiliöt ovat tyhjiä.

2. Avaa pesuainelokero ja nosta AutoDose-kannen kansi ylös

3. Kaada vain nestemäistä pesuainetta varovasti AutoDose-pesuainesäiliöön. Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX

4. Tarkista pesuaineen pitoisuus pesuaineen takana

Jos pesuaineellasi on samanlainen annostusohje, kone tarvitsee manuaalisia säätöjä

5. Säädä koneen asetukset pesuainepitoisuuden mukaisiksi

• Siirry konfigurointitilaan pitämällä Temp. ja Spin- painikkeita samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan, kunnes näytön vasemmalla puolella näkyy SET ja näytön oikealla puolella vilkkuvat pesuainesäiliön ja huuhteluainesäiliön merkkivalot.

• Aseta perusannostus koskettamalla säiliöpainikkeita, kunnes oletusannostusmäärä ja kaksi nuolta näytön alareunaan tulevat näkyviin. Kosketa Temp . -painiketta toistuvasti säätääksesi annostusta ylöspäin ja Spin- painiketta säätääksesi sitä alaspäin. Pienin askel on 1 ml.

• Noin 10 sekunnin kuluttua näyttö palaa ohjelmatietonäyttöön tai pidä painettuna Temp . ja Spin- painikkeet uudelleen poistuaksesi välittömästi.

6. Kaada varovasti vain nestemäistä huuhteluainetta AutoDose huuhteluainesäiliöön. Täytä ilmoitettuun enimmäistasoon MAX

• ei tarvitse tarkistaa huuhteluaineen annostusta

7. Nosta AutoDose-kannen kansi alas ja sulje pesuainelokero varovasti, kunnes se napsahtaa kiinni.

8. AutoDose voidaan poistaa käytöstä seuraavalla tavalla:

Kun olet siirtynyt AutoDose-määritystilaan painamalla Temp . ja Spin- painikkeet:

• Napauta painiketta tai painiketta, kunnes näytössä näkyy OFF: AutoDose suljetaan kokonaan pois vastaavasta säiliöstä tai molemmista.
  • Noin 10 sekunnin kuluttua näyttö palaa ohjelmatietonäyttöön.

Opetusvideo

Katso täydellinen kuvaus laitteesi mukana toimitetusta käyttöoppaasta