Kuinka kytkeä AutoDose-pesukoneesi

Päivitetty viimeksi 1.6.2021 8.00

Oma AEG Care App -sovelluksen aloitusopas

1. Käynnistä AEG Care -sovellus. Valitse Maa ja kieli. Luo tili. Avaa Laitteet-välilehti. (Kodinkoneet-välilehti on ylävalikossa (Android) tai pohjavalikossa (iOS.))

2. Valitse Lisää laite.

3. Valitse yhteys tuotetyyppiin.

4. Muista pitää nimesi ja salasanasi kotiverkossa valmiina.

5. Kytke laitteen päälle WiFi. Ota WiFi käyttöön laitteessa ottamalla käyttöön käyttöohjeen langattoman yhteyden asennusosa.

Aloitusopas on yleinen, mutta tietyt vaiheet koskevat vain Apple iOS- ja Android OS -käyttöjärjestelmiä.

6A. Kytke laitteen WiFi. Sulje sovellus painamalla Koti-painiketta.

6B. Mene kohtaan Asetukset iOS: ssä ja avaa WiFi. Muodosta yhteys AJ_ * -verkkoon ja palaa My AEG Care App -sovellukseen.

7. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseesi.

8. Valitse verkko, johon laitteesi muodostaa yhteyden, ja kirjoita salasana.

9. Kun verkko on määritetty, voit nimetä laitteesi.

Onnittelut, olet nyt yhteydessä ja voit alkaa käyttää My AEG Care App -sovellusta laitteesi kanssa!

Aloitusoppaan liitettävyys

Koe räätälöity pyykinhoito My AEG Care App -sovelluksen avulla. Kytke ja hallitse pyykkikoneesi mistä tahansa ja saat ilmoituksia siitä, kun pyykkisi on valmis. Kirjoita vaatetyyppi ja hanki suositellut pesu- ja kuivaohjelmat jopa 'erityishoito' tuotteillesi Care Advisor -sovelluksen avulla. Tallenna suosikkiohjelmasi, ymmärrä helposti Care-tarrat ja käytä älypuhelimen lisäasetuksia ja ominaisuuksia. Oma AEG Care App. Nopein ja älykkäämpi tapa hoitaa vaatteesi.

AutoDose

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme AutoDose- lokeron käyttöä pesuaineelle ja huuhteluaineelle. Voit myös aina käyttää manuaalisia lokeroita erityispesuaineille.

Voit käyttää ylimääräisiä asetuksia sovelluksen kautta, kuten

ilmoitukset

Kun yhteys on muodostettu, sovellus ilmoittaa sinulle, kun on aika täyttää pesu- ja huuhteluainelokerot, joten ne eivät koskaan lopu kesken.

Kuinka käyttää AutoDose-konetta tavallisella nestemäisellä pesuaineella

Kuinka käyttää AutoDose-konetta vahvemman nestemäisen pesuaineen kanssa