AEG Care -sovellus - Aloitusopas yhteyksien käyttämiseen (Android-versio)

Päivitetty viimeksi 5.5.2022 11.53

Ongelma

• AEG Care -sovellus - Aloitusopas yhteyksien käyttämiseen (Android-versio)

Koskee

• Verkkoon liitettävä pesukone/kuivaava pyykinpesukone
  • Verkkoon liitettävä kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Käynnistä ja asenna My AEG Care App.

• Valitse Maa ja kieli.
  • Luo tili.
  • Avaa Laitteet-välilehti. Kodinkoneet-välilehti  on ylävalikossa (Android) tai alavalikossa (iOS).

2. Napauta + -kuvaketta lisätäksesi tuotteen.

3. Valitse yhteys tuotetyyppiin.

4. Muista pitää nimesi ja salasanasi kotiverkossa valmiina.

5. Kytke laitteen päälle WiFi.

Ota WiFi käyttöön laitteessa ottamalla käyttöön käyttöoppaan WiFi-yhteyden asennus -kohta .

6. Sovellus muodostaa yhteyden laitteeseesi.

7. Valitse verkko, johon laitteesi muodostaa yhteyden, ja kirjoita salasana.

8. Kun verkko on määritetty, voit nimetä laitteesi.

Olet nyt yhteydessä ja voit alkaa käyttää My AEG Care App -sovellusta laitteen kanssa.