Villavaatteet ovat kutistuneet kuivausohjelman jälkeen

Päivitetty viimeksi 16.11.2019 11.45

Ongelma:

• Villavaatteet ovat kutistuneet kuivausohjelman jälkeen
  • Kuivausrumpu kuumenee liikaa

• Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivaava pesukone

Ratkaisu:

1. Käytä vain erikoisohjelmaa käsinpestävien villapyykkien hellävaraiselle kuivaukselle.

Poista pyykit välittömästi ohjelman päätyttyä.

Kuivausrummun seuraava merkki ilmaisee, että tämän koneen villan kuivausohjelma on The Woolmark Company -yhtiön hyväksymä merkillä ”käsinpesu” varustettujen villatekstiilien kuivaamiseen, kun vaatteet kuivataan tämän koneen valmistajan ohjeiden mukaisesti.

2. Älä ylitä Ohjelmat-luvussa annettua tai näytössä näkyvää maksimitäyttömäärää.

Huomio: Annetut täyttömäärät viittaavat aina kuivan pyykin painoon