Vaatteet ovat liian rypistyneet kuivausrummussa kuivaamisen jälkeen

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 8.38

Ongelma

• Vaatteet ovat liian rypistyneet kuivausrummussa kuivaamisen jälkeen
  • Kuivausrumpu kuumenee liikaa

Koskee seuraavaa

• Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Valitse sopiva kuivausohjelma.

Käytä ajoitettua ohjelmaa, älä kuivaa liian kauan.

Tarkista käyttöoppaasta lisätietoja erityyppisen pyykin kuivausajoista.

2. Poista pyykki heti ohjelman loputtua.

Pidennä tarvittaessa rypistyksen suojausvaihetta tai käytä aloitusaikaviivettä (jos käytettävissä).

Huomio: Villa- ja peitto-ohjelmilla ei ole rypistyksenestosuojausta.

3. Älä ylitä Ohjelmat-luvussa annettua tai näytössä näkyvää maksimitäyttömäärää.