Pidä ulkovaatteet vedenpitävinä

Päivitetty viimeksi 19.3.2024 7.19

Erityisesti suunnitellut AEG-ulkovaateohjelmat sekä pesukoneissamme että kuivausrumpuissa toimivat synkronoidusti palauttaaksesi vaatteesi vettä hylkivän pinnan, tehden puhdistusprosessista saumattoman ja vaivattoman, joten voit nauttia ulkovaatteista pidempään.


1. Kuinka palauttaa vaatteesi vettähylkivä pinnoite

Hengityskyky heikkenee ajan myötä. Tyhjennä ensin taskut, vetoketju ylös, sulje kaikki taskut ja läpät.


2. Valitse pesuaine viisaasti

Lisää nestemäistä pesuainetta oikeaan lokeroon (1) ja vettä hylkivä aine kankaanpehmennyslokeroon (2) lisätäksesi tai palauttaaksesi veden hylkivän pinnan vaatteen viimeisessä huuhtelussa. Vältä jauhepesuaineiden, huuhteluaineiden tai valkaisuaineiden käyttöä.


3. Ohjelma ulkokäyttöön

Aseta pesukone ulko-ohjelmaan. Jos sinulla ei ole ulko-ohjelmaa pesukoneellasi, muista lisätä ylimääräinen huuhtelu jaksoosi.


4. Rumpukuivaus

Sitten voit sijoittaa takin suoraan kuivausrumpuun käyttämällä erityistä ulko-ohjelmaa. Kahden elementin yhdistelmä: oikea lämpötila ja aika palauttaa veden hylkimisominaisuudet.


Palauta veden suojaus paremmin kuin ilmankuivaus AbsoluteCare System -järjestelmän uudella ja innovatiivisella ohjelmalla

AbsoluteCare-järjestelmämme avulla erityinen ulkoiluvaatteesi vettä hylkivä aine säilyy ja palautetaan paremmin kuin ilmakuivauksessa. DelicateCare säätää rummun lämpötilaa ja liikettä kankaiden suojaamiseksi ulkokäyttöön varmistaen, että ne saavat juuri oikean määrän lämpöä.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.