Kuivausrummun virhekoodi E50

Päivitetty viimeksi 25.10.2019 13.46

Ongelma

  • Kuivausrummun näytöllä virhekoodi E50
  • Vikakoodi 50
  • Näytössä näkyy E50
  • E50

Sopii näihin laitteisiin

  • Kuivausrumpu

Ratkaisu

  1. Irroita pistotulppa verkkovirrasta vähintään 30 minuutiksi ja kytke uudelleen.
  2. Resetoinnin jälkeen käynnistä laite uudelleen
  3. Mikäli virheilmoitus ei poistu näytöltä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Mahdollinen aiheuttaja

  • Virheviesti E50 ilmoittaa moottoriviasta tai ohjelmistovirheestä.
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.