Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti "Err"

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 6.48

Ongelma:

  • Kuivausrummun näytössä näkyy virheviesti "Err". Tulee näkyviin, kun ohjelmaa tai asetuksia yritetään muuttaa ohjelman käynnistymisen jälkeen tai kun valittua lisätoimintoa ei voida käyttää valitussa ohjelmassa.

Koskee seuraavaa:

  • Ilmatuuletettu kuivausrumpu
  • Kondensoiva kuivausrumpu
  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu:

1. Kytke kuivausrumpu pois päältä ja takaisin päälle ja valitse sitten haluamasi ohjelma ja asetukset.

  • Lisätietoa on saatavilla laitteen ohjekirjasta.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.