Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E80

Päivitetty viimeksi 22.6.2022 7.27

Ongelma

• Kuivausrummun näytössä näkyy virhekoodi E80
  • Kuivausrummun paneelissa näkyy virhekoodi E80
  • Kuivausrummun näytössä on E80

Koskee

• Lämpöpumppukuivausrumpu
  • Kondensoiva kuivausrumpu
  • Ulkoilmaan kosteuden poistava kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Varmista, että ohjelmanvalitsinta ei ole asetettu kahden ohjelmavaihtoehdon väliin.

2. Nollaa laite.

• Irrota laitteen pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin.
  • Kun laite on kytketty verkkovirtaan, kytke se päälle ja valitse ohjelma.

3. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.