Kuivausrummun näytössä näkyy eri käyttöaikoja samalle ohjelmalle

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 8.32

Ongelma

  • Kuivausrummun näytössä näkyy eri kestoaikoja samalle ohjelmalle 
  • Ohjelman todellinen kesto poikkeaa käyttöohjeessa määritetystä kestosta. 

Koskee seuraavaa

  • Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu 

Ratkaisu

Laite toimii virheettömästi. 

Kuivausaika lasketaan mm. seuraavien parametrien mukaan:  

  • Ympäristön lämpötila 
  • pyykin alkukosteus 
  • kuorman massa ja tyyppi 
  • Näytetty aika mukautuu ohjelman todelliseen kestoon.
Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.