Kuivausohjelma on liian pitkä

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 8.34

Ongelma

• Kuivausohjelma kestää kauemmin kuin käyttöohjeessa on määritelty
  • Näytössä näkyvä kuivumisaika ei vastaa todellista kuivumisaikaa
  • Pyykki on vielä märkä käyttöoppaassa ilmoitetun kuivumisajan jälkeen.

Koskee seuraavaa

• Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu

Ratkaisu

1. Linkoa pyykki hyvin ennen kuivausta.

2. Älä ylitä maksimitäyttömäärää.

Huomio: Annetut täyttömäärät viittaavat aina kuivan pyykin painoon.

3. Valitse oikea kuivausohjelma.

Varmista, että pyykin hoito-ohjemerkinnässä olevat pesu- ja hoitosymbolit vastaavat kuivausohjelmaa.

Katso ohjelmatiedot käyttöohjeesta.

4. Varmista, että huoneen lämpötila on yli +5 °C ja alle +35 °C.

Optimaalinen huonelämpötila parhaiden kuivaustulosten saavuttamiseksi on 19 – 24 °C.

5. Puhdista kaikki sihdit ja lämmönvaihdin säännöllisesti ja huolellisesti käyttöohjeen mukaisesti.