Kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94

Päivitetty viimeksi 22.10.2019 11.03

Ongelma:

• Kuivaavan pesukoneen näytössä näkyy virheviesti E90, E91, E92, E93 tai E94. Ilmoittaa elektronisten osien konfigurointi- ja tiedonsiirto-ongelmista.

Koskee seuraavaa:

• Vapaasti seisova kuivaava pesukone
  • Integroitu kuivaava pesukone

Ratkaisu:

1. Nollaa laite uudelleen

Irrota pistoke pistorasiasta, odota 30 sekuntia ja liitä se sen jälkeen uudelleen.

2. Jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kirjaa ilmoitettu virhekoodi ja kerro se, kun kutsut paikalle huoltoteknikon. Tämä ei ratkaise ongelmaa, mutta auttaa teknikkoa tunnistamaan ongelman syyn.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.