Kotijakelutoimitukset (sisäänkannolla)

Päivitetty viimeksi 9.5.2022 6.09

Ongelma

Kodinkoneiden toimitukset

Ratkaisu

Tarjoamme yhteistyössä logistiikkakumppaniemme kanssa isoille kodinkoneille ja isommille pakettitoimituksille kotiinkuljetuksen, jossa on mahdollista, tuoteryhmästä riippuen, valita joko kotiinkuljetus sisäänkannolla tai ilman. Kotiinkuljetus sisäänkannolla on saatavilla pääsääntöisesti mihin tahansa toimitusosoitteeseen Suomessa, Ahvenanmaata lukuunottamatta. Poikkeuksena ovat ns. vaikeakulkuiset kohteet, joihin sisäänkantoon tarvitaan lisämiestä/lisämiehiä ja joissa on alueellisia rajoituksia. (lisätietoja täältä). Kotijakelutoimitukset ovat maksuttomia jos tilauksen arvo on yli 50€.

Lisäksi kodinkoneiden yhteydessä on mahdollista tilata asennuspalvelu, joka sisältää myös tuotteen kotiinkuljetuksen. Asennuspalvelu on saatavilla rajoitetuille postinumeroalueille ja tietyille tuoteryhmille. Voit lukea lisää asennuspalvelusta täältä.


Kotiinkuljetus ilman sisäänkantoa

  • Kotiinkuljetus ilman sisäänkantoa sisältää tuotteen toimittamisen perille kohteeseen, niin pitkälle kuin jakeluautolla on mahdollista kulkea. 
  • Lähetys puretaan jakeluauton välittömään läheisyyteen ja sen kuljettaminen siitä eteenpäin on vastaanottajan omalla vastuulla. 


Kotiinkuljetus sisäänkannolla

  • Kotijakelutoimitus sisältää tuotteen toimittamisen ns. huoneiston/asunnon kynnyksen yli kuljettajan toimesta ja apuvälineitä (nokkakärry) käyttäen. Mikäli kohde on vaikeakulkuinen (esim kerrostalo ilman hissiä/pienellä hissillä, vaikeakulkuinen tie perille, jyrkät rappuset jne) sisäänkantoon saatetaan tarvita apumiehiä ja näissä tapauksissa kotijakelutoimituksissa on alueellisia rajoituksia (lisätietoja täältä). 


Electroluxin käyttämä kuljetusyhtiö Schenker ottaa sinuun yhteyttä tilauksella antamaasi numeroon  tekstiviestitse tai puhelimitse toimitusajan tarkemmasta sopimisesta. Toimitukset ovat mahdollisia arkisin klo 8-16. Sinun on oltava kotona sovittuna aikana ja tarvittaessa tavoitettavissa tilauksessa ilmoitetussa puhelinnumerossa. Huomioithan myös, että jos toimitusta ei voida suorittaa asiakkaasta tai asiakkaan hallinnassa olevista syistä tai jos ajan peruutus tai siirto tapahtuu liian myöhään, on asiakkaan varattava uusi aika kotiinkuljetukselle 50 euron hintaan. 


Tuotteiden toimitusaika on 3-10 arkipäivää toimitusosoitteesta ja toimitustavasta riippuen.


Huomioithan kotiinkuljetuksen yhteydessä:

  • Ilmoita mahdollisuuksien mukaan kaikista toimitukseen vaikuttavista asioista, kuten vaikeista tieyhteyksistä, ovikoodista, hissistä,kapeista/jyrkistä portaista jne.
  • Varmista, että mahdolliset kuljetusajoneuvon ja kuorman esteet poistetaan ennen toimitusta.
  • Toimitus tapahtuu niin pitkälle kuin kuorma-auto voi ajaa, eikä kuljetusliike voi ottaa vastuuta tien varrella olevista esteistä, kuten lukituista puomeista tai vastaavista. Tällaiset esteet voivat johtaa siihen, että tilatun tuotteen toimitus ei ole mahdollista.
  • Kun toimitus puretaan kuorma-autosta ja mikäli toimitustavaksi on valittu kotiinkuljetus sisäänkannolla, tuote kuljetetaan asunnon/huoneiston ulko-oven "kynnyksen yli" eikä sitä kuljeteta asunnon sisällä määränpäähän. Mikäli toimitustavaksi on valittu kotiinkuljetus ilman sisäänkantoa, toimitus puretaan jakeluauton välittömään läheisyyteen ja sen toimittaminen sisälle on vastaanottajan vastuulla.
  • Kuljettajat eivät ota kenkiä pois työympäristön turvallisuuden takia. Siksi on tärkeää, että suojaat  tarvittaessa lattian ja seiniä. 
  • Ostajajan henkilöllisyys tarkistetaan toimituksen yhteydessä
  • Jos tavarat vastaanottaa muu henkilö kuin ostaja, kyseisen henkilön on oltava täysi-ikäinen (18 vuotta) ja esitettävä sekä oma henkilöllisyystodistus että ostajan valtakirja.


Ostaessasi sivustolta electrolux.fi, lue lisää Electroluxin toimitusehdoista täältä

Ostaessasi sivustolta aeg.fi, lue lisää AEG:n toimitusehdoista täältä.