Electrolux ja Kestävä kehitys

Päivitetty viimeksi 24.2.2022 13.10

Ongelma

Electrolux ja Kestävä kehitys

Ratkaisu

Kohti parempaa 2030


Kodinkonealan globaalina johtajana Electroluxilla on erinomainen mahdollisuus auttaa luomaan kestävämpiä elintapoja ja parempaa elämänlaatua ympäri maailman.

Olemme kunnianhimoisia tavoitteidemme suhteen.

Olemme sitoutuneita olemaan ilmastoneutraaleja koko arvoketjussamme vuoteen 2050 mennessä.

Työskentelemme jatkuvasti ollaksemme parempi yritys, joka toimii turvallisesti ja resurssitehokkaasti sekä pienentää sekä omaa että toimittajiensa ekologista jalanjälkeä. Panostamme monipuoliseen ja osallistavaan henkilöstöön, jonka toiminta perustuu vahvalle eettiselle perustallemme.

Pyrimme luomaan parempia ratkaisuja tuotteilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat päivittäin säästää energiaa, vettä ja luonnonvaroja edistäen samalla kiertotaloutta.

Kestävän kehityksen tuotteitamme ovat jääkaapit ja jääkaappipakastimet 360°-toiminnolla, astianpesukone Quick Select- toiminnolla, uunit eri höyrytoiminnoilla ja Sense- keittotasot. Pyykinpesussa kestävää kehitystä edustaa 3D Sense- tekniikka, joka mahdollistaa pesun 30 asteessa 40 asteen sijaan, Steam Refress, Auto dose - automaattinen pesuaineen ja huuhteluaineen annostelu ja kuivausrummut Delicate care- toiminnnolla.

Electrolux pyrkii kaikkialla maailmassa Better Living- ohjelman kautta inspiroimaan ja mahdollistamaan ihmisiä tekemään valintoja, jotka auttavat heitä elämään kestävämmin. 

Tiedämme, että kohtaamme matkalla haasteita. Uskomme kuitenkin vahvasti, että työskentelemällä yhdessä kuluttajien ja muiden sidosryhmien kanssa saamme jatkossakin aikaan myönteisiä muutoksia.


Saadaksesi lisätietoja, lue lisää täältä ja täältä.