Mistä löydän lisätarvikkeita ja varaosia?

Päivitetty viimeksi 7.3.2024 10.44

Ongelma

Mistä löydän lisätarvikkeita ja varaosia?

Ratkaisu

Löydät  varaosien ja tarvikkeiden verkkokaupastamme (osoitteessa  https://shop.electrolux.fi tai https://shop.aeg.fi ) kattavan valikoiman alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia sekä pienlaitteille että isoille kodinkoneille. 

Parhaiten löydät laitteeseesi sopivan varaosan syöttämällä laitteesi PNC numeron sille tarkoitettuun kenttään. Löydät laitteen PNC numeron laitteessa olevasta arvokilvestä. Tarkempia tietoja arvokilven sijaintipaikasta löydät sivuston "Kuinka löydät tuotenumeron (PNC)"-ohjeen kautta. 

Toimitukset varaosien ja tarvikkeiden verkkokaupastamme ovat maksuttomia kun tilauksen arvo ylittää 50€ ja lähetys toimitetaan toimitusosoitteen postinumeron perusteella Schenkerin noutopisteeseen, josta se on noudettavissa 7 vuorokauden ajan. Tarvittaessa voit palauttaa tilauksesi 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautukset ovat maksuttomia. 

Huomioithan, että varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppaamme koskevat eri ehdot ja tarjoukset/kampanjat. Lisätietoja löydät verkkokaupan sivustolta. 

Huomioithan myös, että joidenkin varaosien asentamisen/vaihtamisen saa tehdä vain koulutettu huoltoteknikko. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa lähimmän valtuutetun huoltoliikkeen löytämisessä ja mikäli laitteesi 24kk takuu on vielä voimassa, suosittelemme että otat aina yhteyttä asiakaspalveluumme avun saamiseksi. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 09 -856 36 000 (mpm/pvm)tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta. Asiakaspalvelumme palvelee maanantai - torstai klo 8:00 -18:00 ja perjantaisin klo 9:00 - 16:00. 

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.