Kätisyyden vaihto verkkokaupan kautta tilatuille tuotteille

Päivitetty viimeksi 6.5.2022 7.48

Ongelma

Kätisyyden vaihto verkkokaupan kautta tilatuille tuotteille

Ratkaisu

Mihin laitteisiin kätisyyden voi vaihtaa ?

Laitteen kätisyys (oven/luukun saranoiden puoli) on vaihdettavissa kylmälaitteisiin, kuivauskaappeihin ja kuivausrumpuihin. Edestä täytettävien pesukoneiden luukun kätisyyttä ei valitettavasti voi vaihtaa. 


Kätisyyden vaihtaminen

Verkkokauppatilauksen yhteydessä on mahdollista tilata lisäpalveluna kätisyyden vaihtaminen osana laitteen asennuspalvelua. Kätisyydenvaihtopalvelu on saatavilla vain rajoitetuille postinumeroalueille (asennuspalvelun saatavuuden mukaisesti) ja sen suorittaa logistiikkakumppanimme Hakonen laitteen asennuksen yhteydessä. 

Osaan laitteista kätisyyden voi vaihtaa myös itse laitteen mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Tämä koskee kylmälaitteita, joissa ei ole näyttöä ovessa, kuivauskaappeja ja kuivausrumpuja. Mikäli kylmälaitteessa on ovessa näyttö, kätisyyden vaihto tulee teetättää joko asennuksen yhteydessä tilattuna lisäpalveluna tai valtuutetun huoltoliikkeen kautta näytön toimivuuden takaamiseksi. 


Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa lähimmän valtuutetun huoltoliikkeen yhteystietojen saamiseksi tai laitteen ohjeiden löytämisessä.

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta 09 - 856 36 000 (ma-to klo 8-18 ja pe 9-16) tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta.


  • Kylmälaitteen kätisyyden vaihto - kts. laitteen mukana tullut erillinen ohje / ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen
  • Kuivauskaapin kätisyyden vaihto - kts. laitteen mukana tullut erillinen  ohje   / ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen 
  • Kuivausrummun luukun kätisyyden vaihto - ohje