Tuotteen palautus

Päivitetty viimeksi 4.1.2021 7.10

Ongelma

Tuotteen palautus

Ratkaisu

Olemme pahoillamme, ettet ole tyytyväinen laitteeseesi. 


14 päivän palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus tuotteellesi etäsopimuslain perusteella. Palautusoikeuden aika lasketaan tuotteen vastaanottopäivästä. 

Sinulla on oikeus tutkia tuote huolellisesti. Pakkauksia ei saa rikkoa enemmän kuin on tarpeen tuotteen ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi. Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on pystyttävä osoittamaan, että olet ilmoittanut palautuksesta Electroluxille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioithan, että jos olet tilannut palvelun, kuten laitteen asentamisen tai vanhan laitteen poistamisen kierrätystä varten, ja hyväksynyt, että palvelu suoritetaan ennen peruuttamisoikeuden päättymistä ja mikäli se on suoritettu, peruutusoikeus ei enää kata palvelua eikä sen hintaa hyvitetä. 


30 päivän avoin kauppa

Myönnämme kuluttaja-asiakkaillemme myös laajennetun palautustakuun 15 -30 päivän ajaksi tuotteen vastaanottamisesta. Tilattu tuote voidaan palauttaa tämän takuun nojalla, jos tuote on täydellinen, alkuperäisessä pakkauksessaan, käyttämätön ja ehjä sekä, kulutustarvikkeiden kohdalla, avaamaton. Vapaaehtoinen palautustakuu ei ole voimassa mikäli tilattu tuote on asennettu eikä se koske myöskään palveluita kuten laitteen asentamista tai vanhan laitteen poisviemistä kierrätykseen. 


Huomioitavaa palautuksiin liittyen:

Isot kodinkoneet: Olet kuluttajana vastuussa tuotteen mahdollisesta kuljetusvauriosta, kunnes olemme vastaanottaneet sen varastollemme. Jos palautuslähetys varataan Electroluxin kautta, siirtyy riski mahdollisesta kuljetusvauriosta Electroluxille kun logistiikkakumppanimme ottaa tuotteen kuljetettavaksi. Mikäli palautuslähetys varataan Electroluxin kautta, veloitamme palautuksesta 50 euron toimitusmaksun.

Postipakettina toimitettavat pienlaitteet ja tarvikkeet:Olet kuluttajana vastuussa tuotteen mahdollisesta kuljetusvauriosta, kunnes olemme vastaanottaneet sen varastollemme. Tallenna aina toimituskuitti ja varmista, että tuote on pakattu hyvin. Postipaketin voi palauttaa omalla kustannuksella Electroluxin ohjeiden mukaan tai palautuslähetyksen voi varata Electroluxin kautta. Mikäli varaat palautuslähetyksen Electroluxin kautta, saat pakkaukseen liitettävän osoitekortin meiltä sähköpostilla tai voimme tilata lähetykselle noudon jolloin osoitekortti toimitetaan noudon yhteydessä. Mikäli palautuslähetys varataan Electroluxin kautta, siirtyy riski mahdollisesta kuljetusvauriosta Electroluxille siinä vaiheessa kun lähetys luovutetaan logistiikkakumppanillemme. Palautuskustannus on Electroluxin kautta varattuna 20€. Mikäli palautat tuotteet omalla kustannuksellasi, liitäthän palautuksesi mukaan oheisen Palautuslomake täytettynä. 


Toimi näin jos haluat palauttaa tuotteen:

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat palauttaa tuotteen joko 14 päivän palautusoikeuden tai laajennetun palautustakuun puitteissa niin annamme tarkemmat ohjeet palautusta varten. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 09 - 856 36 000 (ma - to klo 8:00 - 18: 00, pe klo 9:00 - 16:00)  tai kotisivuiltamme löytyvän chatin kautta. 

Tuote on palautettava Electroluxille 14 päivän kulussa siitä, kun ilmoitit päätöksestäsi palauttaa ostoksesi. Tuotteesta maksamiesi maksujen palautus, mukaan lukien mahdolliset toimituskulut, tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen tai saaneet todisteet siitä, että tuote on lähetetty takaisin Elecroluxille. Jos olet valinnut toimituksen yhteydessä kalliimman toimitusmenetelmän kuin tavallinen toimitus, kalliimman toimitusvaihtoehdon eroa ei palauteta. Toimituskustannuksia ei myöskään korvata osittaisista palautuksista. Pidätämme oikeuden hyvityksen yhteydessä vähentää palautettavaa summaa, jos laitteessa on havaittu käytön jälkiä tai vaurioita, jotka eivät ole aiheutuneet tuotteen normaalista kokeilemisesta.


Jos haluat lisätietoja ostosten tekemisestä osoitteessa electrolux.fi, tutustu ostoehtoihimme täällä.

 

 Jos haluat lisätietoja ostosten tekemisestä osoitteessa aeg.fi,  tutustu ostoehtoihimme täällä