Vanhan laitteen kuljetus kierrätykseen

Päivitetty viimeksi 8.11.2020 18.34

Ongelma

Vanhan laitteen kuljetus kierrätykseen 

Ratkaisu

Kun tilaat isolle kodinkoneelle kotiinkuljetuksen (asennettuna tai ilman asennusta), voimme kuljettaa vanhan vastaavan laitteesi kierrätykseen. 

Lisää tilaukseesi ”vanhan laitteen kuljetus kierrätykseen” jolloin kuljettajamme voi ottaa vanhan vastaavan laitteesi mukaan samalla kun uusi laite toimitetaan. 

Varaamalla palvelun hyväksyt, että vanhan laitteen kuljetusta kierrätykseen ei voi peruuttaa sen jälkeen kun laite on viety kierrätettäväksi. Lisäämällä tilaukseen tämän palvelun hyväksyt samalla, että peruutusoikeutta ei sovelleta tähän palveluun, jos olet suostunut siihen, että palvelu suoritetaan ennen 14 päivän peruutusajan päättymistä ja hyväksynyt, että peruutusoikeutta ei sovelleta ja palvelu on suoritettu loppuun.

Vanhat kodinkoneet, jotka on tarkoitus kuljettaa kierrätykseen, tulee olla valmiina kuljetukseen otettavaksi samalla kertaa, kun uusi laite toimitetaan. Valitettavasti emme voi tulla hakemaan kierrätykseen kuljetettavaa laitetta muuna ajankohtana. 

Mikäli et ole tilannut meiltä asennuspalvelua, kierrätykseen kuljetettavan laitteen tulee olla kytketty irti sähköverkosta ja vesijohdosta ja se tulee olla irrotettuna kalusteista. Mikäli olet tilannut meiltä asennuspalvelun, kuuluu vanhan laitteen irrottaminen ja irtikytkentä palveluun. Kierrätykseen kuljetettavaksi tarkoitettu laite on tyhjennettävä huolellisesti vedestä ja mikäli kyseessä on kylmälaite, tulee laite olla valmiiksi sulatettu.