Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Päivitetty viimeksi 23.4.2021 12.22

Ongelma

Mitä toimitusvaihtoehtoja on tarjolla?

Ratkaisu

Toimitukset hoitaa logistiikkakumppanimme Posti ja käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostamastasi tuotteesta/tuotteista.


Isot kodinkoneet

Isojen kodinkoneiden tilaukset toimitetaan sisäänkannettuna tilausvaiheessa antamaasi toimitusosoitteeseen. Kotijakelu sisäänkannolla on saatavissa koko maahan, lukuunottamatta Ahvenanmaata ja täällä lueteltuja postinumeroalueita. Toimitusaika on 3 -10 arkipäivää ja toimitukset ovat aina maksuttomia.

Kun lähetyksesi on valmis toimitettavaksi, Posti on sinuun yhteydessä tekstiviestillä tai soittamalla ja voit sopia tarkemman toimitusajan tilauksesi vastaanottamiseksi.

Tutustu täällä tarkemmin kodinkoneiden kotitoimituksiin liittyviin ohjeisiin ja sääntöihin.


Pienet kodinkoneet ja tarvikkeet

Pienet kodinkoneet ja tarvikkeet toimitetaan pakettitoimituksina joko kotiin kuljetettuna tai lähimmästä Postin toimipisteestä noudettavana. Pakettitoimitukset on saatavissa koko maahan, lukuunottamatta Ahvenanmaata. Toimitusaika on 3 - 5 arkipäivää ja toimitukset ovat maksuttomia.

Kun lähetyksesi on valmis toimitettavaksi, Posti on sinuun yhteydessä tekstiviestillä ja voit valita toimituksen joko kotiin tai noutona lähimmästä Postin noutopisteestä. Noutopisteen valittuasi sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti. 

Tutustu täällä tarkemmin pakettitoimituksiin liittyviin ohjeisiin ja sääntöihin.