Kotijakelutoimitukset (sisäänkannolla)

Päivitetty viimeksi 26.5.2021 8.10

Ongelma

Kodinkoneiden toimitukset

Ratkaisu

Tarjoamme yhteistyössä logistiikkakumppanimme Postin kanssa kodinkoneiden ilmaisen kotiinkuljetuksen tilauksella annettuun toimitusosoitteeseen kaikkialla Suomessa, lukuunottamatta Ahvenanmaata ja täällä lueteltuja postinumeroalueita. Jos olet epävarma siitä, voimmeko toimittaa laitteen sinulle kotijakeluna, ole hyvä ja ota yhteyttä Electroluxin asiakaspalveluun. 

Electroluxin käyttämä kuljetusyhtiö Posti ottaa sinuun yhteyttä tekstiviestillä tai puhelimitse toimitusajan sopimiseksi. Saat vahvistetun ajan sähköpostilla tai tekstiviestinä. Sinun on oltava kotona sovittuna aikana ja tarvittaessa tavoitettavissa tilauksessa ilmoitetussa puhelinnumerossa. Huomioithan myös, että jos toimitusta ei voida suorittaa asiakkaasta tai asiakkaan hallinnassa olevista syistä tai jos ajan peruutus tai siirto tapahtuu liian myöhään, on asiakkaan varattava uusi aika kotiinkuljetukselle 50 euron hintaan. 

Tuotteiden toimitusaika on 3-10 arkipäivää toimitusosoitteesta riippuen.

Huomioithan kotiinkuljetuksen yhteydessä:

  • Ilmoita kaikista toimitukseen vaikuttavista asioista, kuten vaikeista tieyhteyksistä, ovikoodista, hissistä,kapeista/jyrkistä portaista jne.
  • Varmista, että mahdolliset kuljetusajoneuvon ja kuorman esteet poistetaan ennen toimitusta.
  • Toimitus tapahtuu niin pitkälle kuin kuorma-auto voi ajaa, eikä Posti voi ottaa vastuuta tien varrella olevista esteistä, kuten lukituista puomeista tai vastaavista. Tällaiset esteet voivat johtaa siihen, että tilatun tuotteen toimitus ei ole mahdollista.
  • Kun toimitus puretaan kuorma-autosta, tuote kuljetetaan haluttuun huoneeseen kotona. Joissakin tapauksissa kuljettaja saattaa tarvita apua toimituksen aikana.
  • Kuljettajat eivät ota kenkiä pois työympäristön turvallisuuden takia. Siksi on tärkeää, että suojaat lattian ja myös pintoja tuotteen sijoituspaikan ja mahdollisten käytävien ympärillä.
  • Ostajajan henkilöllisyys tarkistetaan toimituksen yhteydessä
  • Jos tavarat vastaanottaa muu henkilö kuin ostaja, kyseisen henkilön on oltava täysi-ikäinen (18 vuotta) ja esitettävä sekä oma henkliötodistus että ostajan valtakirja.


Ostaessasi sivustolta electrolux.fi, lue lisää Electroluxin toimitusehdoista täältä

Ostaessasi sivustolta aeg.fi, lue lisää AEG:n toimitusehdoista täältä.