HELPPOA HUOLTOA YHDISTÄMÄLLÄ

Päivitetty viimeksi 28.11.2021 20.01

AEG-astianpesukoneesi hoito ja huolto ovat käden ulottuvilla. Käyttämällä My AEG Kitchen -sovellusta voit kauko-ohjata koneen veden- ja energiankulutusta, säätää asetuksia tai ratkaista huolto-ongelmia kätevästi älypuhelimellasi. Tutustu AEG QuickSelect Wi-Fi -astianpesukoneen lisäominaisuuksiin alta.

Koneen hoito

Saat koneen hoitoilmoituksia (ei suihkuvarren tai suodattimen puhdistuksesta) My AEG Kitchen -sovelluksen kautta. Kun teet puhdistuksia, noudata puhdistuspakkauksessa olevia ohjeita videon mukaisesti.


Suodattimen puhdistus

Astianpesukoneen suodattimen säännöllinen puhdistus on välttämätön ja helppo tehtävä, joka vie vain muutaman minuutin. Katso video nähdäksesi muutamat vaiheet, joita tarvitaan koneen sujuvan toiminnan varmistamiseksi.


Suihkuvarsien puhdistus

Kun koneen kaksi suihkuvartta (ylempi ja alempi) irrotetaan, ne voidaan puhdistaa helposti. Kuten videosta näkyy, muutama yksinkertainen vaihe varmistaa esteettömän veden virtauksen ja suorituskyvyn.


Kumitiivisteen puhdistus

Koneesi oven ympärillä olevan kumitiivisteen puhdistaminen kestää vain minuutin tai kaksi. Katso video nähdäksesi, kuinka astianpesukoneesi toimii parhaimmillaan käyttämällä perusliinaa roskien poistamiseen.


Eco Feedback

Eco Feedback -ominaisuus on nerokas tapa hallita astianpesukoneen veden ja energian kulutusta. My AEG Kitchen App -sovelluksen avulla voit säätää pesujaksoja tehokkuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Älypuhelimesi näyttö kertoo, kuinka kauan jokainen pesu kestää ja se päivittyy dynaamisesti, kun liikutat QuickSelect -säädintä.


Etävalvonta ja ohjaus

Yhdistämällä astianpesukoneen My AEG Kitchen App -sovellukseen saat kauko-ohjauksen ja valvonnan sen toiminnoista. Voit valita ohjelmia tai käyntiaikoja ilman, että sinun tarvitsee säätää asetuksia manuaalisesti. Kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä älypuhelimella käyttäjäystävällisillä kuvakkeilla ja tekstillä.


Ilmoitukset ja hälytykset

QuickSelect -toiminto Wi-Fi-yhteydellä poistaa arvailun astianpesukoneen optimaalisen suorituskyvyn ylläpitämisestä. My AEG Kitchen App -sovelluksen kautta saat älypuhelimeen ilmoituksia, kun huuhtelusäiliösi on tyhjä tai kone tarvitsee esimerkiksi lisää suolaa. Sovellus hälyttää myös silloin, jos kone tarvitsee huoltoa tai siinä on kiireellisiä ongelmia, kuten vesivuoto.


AEG Palvelut

Jos tarvitset lisäapua tai lisävarusteita astianpesukoneellesi, saat ne luonnollisesti AEG-palveluiden kautta. Älypuhelimesi My AEG Kitchen App -sovelluksen avulla voit helposti ostaa koneenhoitotuotteita WebShopista, tehdä vianmäärityksiä, ladata käyttöohjeita tai ottaa suoraan meihin yhteyttä saadaksesi apua.