Astianpesukoneen näytössä näkyy virhekoodi i80

Päivitetty viimeksi 20.6.2022 12.27

Ongelma

• Astianpesukoneen näytössä näkyy virhekoodi i80
  • Astianpesukoneen paneelissa on virhekoodi i80
  • Astianpesukoneen näytössä on i80

Koskee

• Integroitu astianpesukone
  • Vapaasti seisova astianpesukone

Ratkaisu

1. Nollaa laite.

• Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se takaisin verkkovirtaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös sulakkeen tai virtakytkimen avulla.
  • Jos laite on vedetty pois paikaltaan ja työnnetty sen jälkeen takaisin paikoilleen, tarkista, etteivät letkut ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

2. Tarkista, näkyykö laitteessa uudelleen sama virheviesti vai onko se muuttunut.

Jos laitteessa näkyy eri virhekoodi, tarkista koodi käyttöohjeesta ongelman vianmäärityksen helpottamiseksi.

3. Jos edellä olevat ohjeet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.