Asetukset nollautuvat kunkin ohjelman jälkeen

Päivitetty viimeksi 25.10.2019 13.52

Laitteen asetetut asetukset nollautuvat jokaisen ohjelman jälkeen. Tämä johtuu vuonna 2012 voimaan tulleesta EU-säädöksestä, joka edellyttää, että kone palauttaa ohjelmaksi “ECO”-pesuohjelman, kun se kytketään toimintaan. Kaikki aikaisemmat asetukset nollautuvat kunkin pesuohjelman päätyttyä, mukaan lukien MULTITAB.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.