SteamPro-kilpailun ehdot

1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailija voi voittaa korkeintaan yhden (1) palkinnon. Kilpailun järjestää Oy Electrolux Ab, Y-tunnus 1963836-2

2. Osallistu vastaamalla Facebook-postauksen kysymykseen. Kilpailijat, jotka eivät noudata näitä ehtoja tai jotka täyttävät kilpailun vaatimukset kiellettyjen keinojen kautta, poistetaan kilpailusta.

3. Electroluxin työntekijät, heidän perheenjäsenensä, tai muut, joilla on jonkinlainen työyhteys kampanjaan, eivät saa osallistua kilpailuun.

4. Kilpailu on voimassa 2.10.-8.10.2017 välisen ajan. Tuomaristo, joka koostuu Electroluxin edustajista, valitsee yhden voittajan. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa. Kilpailijan tulee vahvistaa, että hän on itse suunnitellut ja kirjoittanut kommentit, joilla osallistuu kilpailuun.

5. Kilpailun palkintona on SteamPro-uuni, mallinumero BSK892230M, jonka arvo on 2259€ (sis.alv.). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan tai tuotteisiin. Voittaja vastaa palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti muodostuvista veroseuraamuksista.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookissa 9/10 – 15/10 välisenä aikana.

7. Electrolux toimittaa SteamPro-uunin voittajalle ilmaiseksi. Uunin asennus ei kuulu voittoon.

8. Kilpailija antaa Electroluxille kaikki oikeudet käyttää kilpailuun osallistujan kirjoittamia kommentteja markkinoinnissaan rajoittamattoman ajan, missä tahansa mediassa ja millä markkinalla maailmassa tahansa.

9. Electrolux pidättää kaikki oikeudet hylätä kilpailijat, jotka eivät noudata näitä ehtoja.

10. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.