Kilpailun ehdot

1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kilpailija voi voittaa korkeintaan yhden (1) palkinnon. Kilpailun järjestää Oy Electrolux Ab, Y-tunnus 1963836-2

2. Osallistu täyttämällä kilpailun lomake ja perustele miksi juuri sinun pitäisi voittaa paikka päivälliselle. Kilpailijat, jotka eivät noudata näitä ehtoja tai jotka täyttävät kilpailun vaatimukset kiellettyjen keinojen kautta, poistetaan kilpailusta.

3. Electroluxin työntekijät, heidän perheenjäsenensä, tai muut, joilla on jonkinlainen työyhteys kampanjaan, eivät saa osallistua kilpailuun.

4. Kilpailu on voimassa 11.9.-20.9.2017 välisen ajan. Tuomaristo, joka koostuu Electroluxin edustajista, valitsee 8 voittajaa. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa. Kilpailijan tulee vahvistaa, että hän on itse suunnitellut ja kirjoittanut kommentit, joilla osallistuu kilpailuun.

5. Kilpailun palkintona on 100€:n arvoinen ainutlaatuinen päivällinen kahdelle hengelle Kansallismuseossa. Päivällisen valmistaa huippukeittiömestari Pekka Terävä. Päivällinen tarjoillaan 3.10 alkaen klo 19.00. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan tai tuotteisiin.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse 18/9 – 22/9 välisenä aikana. Voittajan on välittömästi sähköpostitse vahvistettava osallistumisensa päivälliselle 48 tunnin sisällä.

7. Mikäli voittaja on vahvistanut osallistumisensa, mutta on estynyt saapumaan tilaisuuteen, hänen täytyy perua varauksensa vähintään 48 tuntia ennen tapahtumaa (muuten voittajaa veloitetaan 50 euron ’no-show fee’:llä).

8. Kilpailija antaa Electroluxille kaikki oikeudet käyttää kilpailuun osallistujan kirjoittamia kommentteja markkinoinnissaan rajoittamattoman ajan, missä tahansa mediassa ja millä markkinalla maailmassa tahansa.

9. Electrolux pidättää kaikki oikeudet hylätä kilpailijat, jotka eivät noudata näitä ehtoja.

10. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.