Skrollaa ja näe lisää

Paranna makua oikealla lämpötilalla

Huippukokit, kotikokit, aloittelijat ja ammattilaiset. Kaikilla on oma mielipide mikä on täydellinen lämpötila esimerkiksi lihalle. AEG:n uusi höyryuuni SteamPro ymmärtää juuri miten haluat valmistaa ruokasi!

Onko puolikypsä, puoliraaka, vai kypsä sinun mieleesi?

Liha jolla on täsmällinen sisälämpötila, paistolämpömittarin ansiosta
Liha jolla on täsmällinen sisälämpötila, paistolämpömittarin ansiosta

SteamPro-höyryuuni

Höyryuuni antaa sinun luoda täydellisiä lopputuloksia. Paistolämpömittari tottelee sinua, ja säädät kaiken sormillasi. Tyylikäs ohjauspyörä mukautuu hienovaraisiinkin muutoksiin, ja voit säätää aikaa, lämpötilaa ja toimintaa, kunnes saat täydellisen maun.

Voit yksinkertaisesti säätää aikaa, lämpötilaa ja toimintaa. Jos et ole varma lämpötilan suhteen, voit valita asetuksen ”puoliraaka” ”puolikypsä” tai ”kypsä”, niin saat haluamasi lopputuloksen

Lue lisää SteamPro-höyryuunista

AEG:n paistolämpömittari varmistaa täydellisen lihan sisälämpötilan
Fine Tune Dining -höyryuuni paistolämpömittarilla

Pekka Terävä

Pyysimme pohjoismaisia huippukokkeja valmistamaan ruokaa AEG-höyryuunilla. Suomessa ruoat valmisti huippukokki Pekka Terävä.

Kokeile eri lämpötiloja!

Pekka Terävällä, kuten meillä kaikilla, on tietenkin oma mieltymys valmistuslämpötilasta, jossa ruoan maku nousee parhaiten esiin. Resepteissä esitetty lämpötila ei nimittäin ole ainut oikea, vaan se voi usein olla usean asteen haarukasssa, kokin mieltymysten mukaan.

Lue lisää miten saat täydellisen maun

Fine Tune Dining -pöytä
Huippukokki Pekka Terävä joka valmistaa Fine Tune Dining -päivällistä

Löydä induktiokeittotaso joka sopii yhteen uuniisi

AEG MaxiSense® Pure on musta induktiokeittotasi, joka yhdistyy täydellisesti työtasoosi. Keittotaso reagoi salamannopeasti valintoihisi, ja tekee ruoanlaitostasi ja keittiöstäsi upean makuelämyksen.

Ainutlaatuisella FlexiBridge -tasolla on neljä ruoanlaittovyöhykettä, joita voit yhdistää yksinkertaisesti, jotta kaikenkokoiset kattilat ja pannut mahtuisivat tasolle. Tyylikäs ja kätevä.

Löydä FlexiBridge-tasolla varustettu MaxiSense® Pure

FlexiBridge-tasolla varustettu MaxiSense® Pure -induktiokeittotaso
FlexiBridge-tasolla varustettu MaxiSense® Pure -induktiokeittotaso

AEG Mastery Range

Maailman herkimmin reagoiva ruoanlaittokokemus.