Tuotetiedot

Hob2Hood on langaton yhteys keittotasosi ja liesituulettimesi välillä, joka ohjaa tuulettimen tehoa automaattisesti perustuen keittoalueesi lämpötilaan. Tämä välittömästi reagoiva ominaisuus on aina apunasi keittiössä.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

MaxiSense – keittoastioiden kokoon mukautuva pinta

MaxiSense-induktiokeittotason keittoalueet mukautuvat automaattisesti keittoastioihin. Jokainen alue tunnistaa keittoastian koon ja muodon ja kuumentaa pohjan kokoisen alueen nopeasti ja tarkasti. Pystyt siis tarkasti hallitsemaan kaikkea, ja keittotaso tekee täsmälleen, mitä haluat sen tekevän.

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

MaxiSense – keittoastian kokoon mukautuvat keittoalueet

Herkullisten aterioiden valmistus onnistuu nyt tehokkaammin keittoalueettoman MaxiSense-induktiokeittotason automaattisesti mukautuvien alueiden ansiosta. Alueet tunnistavat kattiloiden ja pannujen tarkan koon ja kuumentavat ainoastaan pohjan kokoa vastaavan pinnan.

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

SteamBake – paremman leipomisen salaisuus

SteamBake-toiminnon avulla voit valmistaa leipomolaatuisia tuotteita kotioloissa. Kosteus saa taikinan kohoamaan täysin, mikä takaa pehmeän sisuksen ja rapean kuoren. Ja höyryä kannattaa kokeilla myös paistetun kanan tai täydellisesti lohkeilevan kalan valmistukseen.

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

Rapeaa kalaa ilman öljyä – AirFryn avulla

AirFry-uuni yhdessä reiällisen paistopellin kanssa takaa uppopaistetun ruoan herkullisen maun ja rouskeen ilman öljyä. Kuuma ilma pääsee reikien ansiosta kulkemaan paistopellin läpi ja lämmittämään ruokaa kaikista suunnista. Näin saadaan terveellinen ja rapea lopputulos.

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

Kuuma ilma takaa. nopean ja tasaisen paistumisen jokaisella kerralla

Kuumailmapuhallin jakaa lämmön tasaisesti kaikkialle uuniin ja loihtii näin erinomaiset puitteet kaikenlaisille leipomuksille. Saat siis täydellisen lopputuloksen riippumatta siitä, mitä olet valmistamassa.

AEG - Lattialiesi - CIB6694APM

Pyrolyyttinen puhdistus takaa puhtaan uunin helposti

Pyrolyyttinen puhdistustoiminto nostaa uunin lämpötilan niin korkeaksi, että rasva ja ruokajäämät muuttuvat tuhkaksi. Tämän jälkeen uunin sisäosa on helppo puhdistaa yksinkertaisesti kostealla liinalla pyyhkäisemällä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels