Tuotetiedot

AEG Salt Block -suolakivi FlexiBridge- tai Silta-toiminnolla varustetuille induktiotasoille ja lattialiesille. Himalajansuolasta valmistettu Salt Block rikastaa ruokia luontaisella maulla. Sisältää 1 kpl.

Tärkeimmät ominaisuudet

Maustetun ruoan tarjoilemiseen.

AEG:n suolalevy on luonnollinen ja terveellinen alusta ruokien maustamiseen ja tarjoilemiseen. Vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta valmistettu levy voidaan lämmittää uunissa ja keittotasolla tai jäähdyttää jääkaapissa tai pakastimessa.

Aitoja makuja. Luonnollisesti

AEG:n suolalevy on valmistettu vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta. Lisää kivennäisaineita ja mausteita lämpimiin ruokiin minimoiden voin tai öljyn käyttötarpeen – maukkaita ruokia luonnollisesti.

Yksi alusta. monipuoliseen ruoanlaittoon

AEG:n suolalevyyn lisättävä monikerroksinen teräskehys varmistaa erittäin tasaisen lämmön jakautumisen. Mahdollistaa ruoanlaiton kaikilla keittotasoilla ja uunissa. Ruoat voidaan myös asettaa grilliin ilman kehystä.

Sosiaalisiin ruokailuhetkiin

Suolalevy mahdollistaa ruokien valmistamisen suoraan ruokapöydässä ainutkertaisia elämyksiä varten. Luonnollisten materiaalien ansiosta levy pysyy kuumana pitkään uunista poistamisen jälkeen.

Säilyy lämpimänä. Säilyy kylmänä

Ruoat voidaan tarjoilla suolalevyllä heti kuumentamisen tai jäähdyttämisen jälkeen. Pinnan lämpötila pysyy vakaana ensiluokkaisia makuelämyksiä varten.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa