Tuotetiedot

AEG Salt Block -suolakivi FlexiBridge- tai Silta-toiminnolla varustetuille induktiotasoille ja lattialiesille. Himalajansuolasta valmistettu Salt Block rikastaa ruokia luontaisella maulla. Sisältää 1 kpl.

Tärkeimmät ominaisuudet

Maustetun ruoan tarjoilemiseen.

AEG:n suolalevy on luonnollinen ja terveellinen alusta ruokien maustamiseen ja tarjoilemiseen. Vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta valmistettu levy voidaan lämmittää uunissa ja keittotasolla tai jäähdyttää jääkaapissa tai pakastimessa.

Aitoja makuja. Luonnollisesti

AEG:n suolalevy on valmistettu vaaleanpunaisesta Himalajan vuorisuolasta. Lisää kivennäisaineita ja mausteita lämpimiin ruokiin minimoiden voin tai öljyn käyttötarpeen – maukkaita ruokia luonnollisesti.

Yksi alusta. monipuoliseen ruoanlaittoon

AEG:n suolalevyyn lisättävä monikerroksinen teräskehys varmistaa erittäin tasaisen lämmön jakautumisen. Mahdollistaa ruoanlaiton kaikilla keittotasoilla ja uunissa. Ruoat voidaan myös asettaa grilliin ilman kehystä.

Sosiaalisiin ruokailuhetkiin

Suolalevy mahdollistaa ruokien valmistamisen suoraan ruokapöydässä ainutkertaisia elämyksiä varten. Luonnollisten materiaalien ansiosta levy pysyy kuumana pitkään uunista poistamisen jälkeen.

Säilyy lämpimänä. Säilyy kylmänä

Ruoat voidaan tarjoilla suolalevyllä heti kuumentamisen tai jäähdyttämisen jälkeen. Pinnan lämpötila pysyy vakaana ensiluokkaisia makuelämyksiä varten.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä