Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

4

aeg grilli

arvostellut Dagmar 16 lokakuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Näyttää erittäin vankalta. On melko raskas. Ensimmäistä kertaa pihvi. Grillattiin hienosti. Pysyy kuumana hyvin pitkään valmistuksen jälkeen, joten sinulla on vielä aikaa leipoa perunat, kun liha pysyy mukavana ja lämpimänä. Maistuu erittäin puhtaalta. Kaipasin voin makua, mutta tämä on tietysti tarkoitus grillata ilman rasvaa. Kananrinta on edelleen erittäin mehukas ja hampurilaiset eivät ole liian rasvaisia tällä planchalla. Minun on vaikea puhdistaa verrattuna tavalliseen paistinpannuun, mutta annan sen imeytyä pesualtaaseen jonkin aikaa. Ja sen jälkeen pehmeällä sienellä ja Dreftillä.
Hyvä ostos, jos haluat käyttää vähemmän rasvaa ja maistaa lihan puhtaita makuja.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • Dagmar suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Kaunis, raskas grillilevy

arvostellut JipF 13 syyskuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Kesti jonkin aikaa löytää kunnollinen grillilevy induktiota varten, mutta tämä asia `` punkkee kaikki laatikot ''. Mukava, raskas ja vankka ja sopii täsmälleen AEG -keittotasolleni.

Siivous on asia, mutta näin on kaikkien grillien kohdalla. Kaipasin tasaista osaa pannukakkuja varten, esimerkiksi jotkut kilpailijat ovat kaksipuolisia.

Erityisen silmiinpistävää on lämmön jakautuminen, mikä on super!

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • JipF suosittelee tätä tuotetta
 • Arvostelu kirjoitettu osana kampanjaa

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Super Grilli

arvostellut H2000 27 elokuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Grilli huokuu laatua ja näyttää erittäin mukavalta. Hyvä raskas niin, että se lepää vakaasti induktiolevyn päällä. Puhdistus on helppoa tarttumattoman pinnoitteen ansiosta. Käytön aikana hopeanväriset kahvat ovat rasvanneet ja ne ovat osittain palanneet, joita ei valitettavasti voi enää puhdistaa. Se on tietysti myös työkalu. Jätän grillin mieluummin induktiolevylle, joten käytän sitä usein. Mukava lihapala, jossa on paljon sipulia, kalaa, paistettuja perunoita ja paljon vihanneksia, kaikki on helppoa, nopeaa ja maukasta. Minulla oli grillipannu tätä varten, mutta tämä on todellinen parannus. Harjat ovat verrattavissa grillaukseen. Se on ihanteellinen useiden ihmisten kanssa, levy on yhtä kuuma kaikkialla ja koko pinta voidaan käyttää. Teen säännöllisesti koko aterian grillillä. Kaipaan erästä kirjasia pakkauksen kanssa, jossa on vinkkejä grillin optimaalisesta käytöstä ja ehkä joitakin reseptejä. Onneksi Internet on täynnä inspiraatiota sekä grillaukseen että grillaamiseen. Olen jo kokeillut paljon, lihasta, kalasta, vihanneksista perunoihin. Käytän tätä hienoa grilliä paljon.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  4
 • H2000 suosittelee tätä tuotetta
 • Arvostelu kirjoitettu osana kampanjaa

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

super grilli

arvostellut H2000 26 elokuuta 2021 Käännetty kielestä hollannista

Juhla silmille, kun tämä grillilevy asetetaan induktiolevylle. Se on myös todella erilainen kuin grillipannu. Harjanteet ovat lähempänä toisiaan, joten näet ruoassa kevyempiä, kirkkaampia raitoja kypsennyksen jälkeen. Enemmän kuin BBQ -ajatus. Ja se on mahdollista joka päivä, mikä juhla. Olen aika valmistautunut siihen. Maukkaat hampurilaiset, joissa on paljon sipulia voileivälle, pihvi, kala ja myös vihannekset ja perunaviipaleet sopivat täydellisesti. Lautanen on mukava ja iso, joten sille voi valmistaa koko aterian. Lämpö on sama kaikkialla levyssä, joten koko levyä voidaan käyttää. Se lämpenee nopeasti induktioliedellä ja pitää myös lämmön pitkään. Mikä on hieman vaikeampi puhdistaa. Grilli on helppo puhdistaa tarttumattoman pinnoitteen ansiosta. Kauniit hopeanväriset kahvat ovat likaantuneet leivontariskien vuoksi ja palaneet heti pohjaan, jota ei valitettavasti voi enää puhdistaa. Se toimii parhaiten, jos grillilevy on vakiona induktioliedellä. Käytän sitä erittäin säännöllisesti suurella ilolla.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  4
 • H2000 suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi AEG -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröi tuotteesi