Tutustu

Höyryuuneihin

Miksi valita höyryuuni?

Höyryuuni tarjoaa kaiken mitä nykyinen tavallinen uunisi tarjoaa vieden ruoanlaiton samalla uudelle tasolle. Tavallinen uunisi kypsentää ruoan kuivalla lämmöllä. Höyryuunit lisäävät höyryä kypsennyksen aikana. Ylimääräinen kosteus parantaa aromeja, koostumusta ja väriä säilyttäen samalla rapeuden - sen avulla voit tehdä jokaisesta ateriasta ainutkertaisen makukokemuksen. Sinun ei tarvitse luottaa sanaamme...

Tarkkaan ruoanlaiton hallintaan

Kypsennys alhaisessa lämpötilassa on herkullisten ruokien salaisuus. Huippukokki ja Tasteology -asiantuntija Catalina Vélez kertoo, että höyry ja lämpö yhdistyvät alhaisessa lämpötilassa kypsentäen ainekset hitaasti. Tämä mahdollistaa herkullisten makujen, kosteuden ja ravintoarvojen säilyttämisen, jotta voisit nauttia suussa sulavista aterioista.

Paremman ruoanlaiton takana oleva tiede

Leipominen on taidetta. Erinomainen leipominen on tiedettä. Ensiluokkaisten tuloksien kannalta höyryn lisääminen on yhtä tärkeää kuin yksi leivontaharjan pyyhkäisy. SteamBake -tekniikkaa käyttävä monitoimiuunimme lisää sopivan määrän höyryä yhdellä painikkeen kosketuksella. Tuloksena suuremmat ja nopeammin kohonneet taikinat sekä rapea pinta.

Kolme vaihetta täydelliseen leivontaan PlusSteam -uunilla

Veden lisääminen monitoimiseen PlusSteam -höyryuuniin
1
1. vaihe

Lisää 100 ml vettä uunin alaosan lokeroon.

Monitoimisen PlusSteam -höyryuunin höyrypainike
2
2. vaihe

Valitse PlusSteam -ohjelma ja paina PlusSteam -painiketta

Monitoimisella PlusSteam -höyryuunilla leipominen
3
3. vaihe

Anna uunin esikuumentua 5 minuutin ajan, minkä jälkeen voit valmistaa huippuateriasi.

Lisää höyryä lohiruokaasi

Unohda haudutuskattila. Valmista sen sijaan lohiruoka höyryn avulla. Kun valmistat lohta ProCombi® -höyryuunissa, se pysyy kauniin mureana ja mehukkaana hellävaraisen kypsennyksen avulla. Huomaat eron välittömästi. Höyry auttaa säilyttämään ruokien luonnollisen värin. Tuoreen oranssin sävyn ansiosta se näyttää yhtä hyvältä kuin se maistuu.

Miksi valita Sous Vide?

Sous Vide -toimintoja sisältävillä ProCombi® Plus -uuneillamme voit saavuttaa lopputuloksia, joita on mahdoton luoda tavallisella uunilla. Tyhjiöpussit hidastavat hapettumista säilyttäen aromit pitempään. Lämpötila säilyy puolen asteen välillä. Tämä tarkkuus mahdollistaa suussa sulavien lopputuloksien saavuttamisen kerta toisensa jälkeen. Sous Vide on edistynyt tekniikka, mutta AEG tekee sen käyttämisestä helppoa.

Höyryuuniemme valikoima

ThermicSteam -uunit

Valmista erittäin kuohkeaa, rapeakuorista leipää. Tämä uuni on leipurin unelma ja täydellinen valinta mehukkaiden ja kullanruskeiden paistien valmistamiseen.

ProCombi® -uunit

Tarjoaa samat mahdollisuudet kuin ThermicSteam. Sen lisäksi voit valmistaa mureita ja herkullisia kala-, riisi- ja kasvisruokia.

ProCombi® Plus -uunit

Valikoimamme kehittynein uuni pystyy kaikkeen mihin edeltäjämmekin sekä moneen muuhun. Voit nyt käyttää uskomatonta Sous Vide -tekniikkaa täydellisten liha-, kala- ja kasvisruokien valmistamiseksi.

Värikäs valikoima yrteillä maustettuja paistettuja punaisia paprikoita, kesäkurpitsaa ja munakoisoa

Höyry parantaa aina lopputulosta

Halusitpa sitten valmistaa mitä tahansa ruokaa, höyryohjelmien avulla saavutat aina huippuluokan lopputulokset. Alhaisen höyryn avulla valmistat suussa sulavia paisteja ja leivonnaisia. Keskisuuren höyryn avulla muutat lämmitettävät ruoat huippuherkullisiksi. Suuren höyryn avulla puolestaan valmistat nopeammin maukkaampia ja terveellisempiä kala-, kasvis- ja riisi- ja kuskusruokia yms.

Tasaisesti kypsynyt suklaakakku

Ei enää arvailua

ProCombi® Plus -uunit tarjoavat kaiken tarvitsemasi tasaisten ja herkullisten ruokien valmistamiseen. Kosteusanturi säätää kosteustasoa tarkasti ruoanlaiton aikana. Lämpö jakautuu aina tasaisesti ThermiC° -ilmavirtausjärjestelmämme ansiosta. Erinomaiset tulokset, käytitpä sitten lämpöä tai höyryä.

AEG -höyryuunin puhdas sisäosa

Yksinkertaiseen ruoanlaittoon ja puhdistukseen

Höyrykypsennys on helppoa uuniemme avulla, ja kun ruokasi on valmista, myös puhdistaminen on helppoa. Höyrypuhdistusohjelma auttaa poistamaan vaativimmatkin ruokajäämät. Pyrolyysipuhdistus muuttaa ruokajäämät hienoksi tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti pois. Jotta voisit keskittyä herkullisten ruokien valmistamiseen huolehtimatta sotkujen puhdistamisesta.

MaxiKlasse-leivinpelti tarttumattomalla pinnalla

Ensiluokkaisten leivonnaisten valmistamiseen

Suussa sulavien leivonnaisten ja maalaisleipien valmistaminen on helppoa höyryuunin parhaita varusteita käyttämällä. Lävistetyllä pohjalla varustettu MaxiKlasse -leivinpelti takaa tasaisen lämmön jakautumisen. Suuri tarttumaton pinta on täydellinen kooltaan erilaisten leivonnaisten valmistamiseen. Herkullisten rapeiden ja kullanruskeiden patonkien valmistamiseen.