Kodinkonenäyttely

Kodinkonenäyttely

Kodinkonenäyttelymme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Huom! Maaliskuussa poikkeukselliset aukioloajat AEG:n kodinkonenäyttelyssä. Helsingin Kalasatamassa sijaitseva kodinkonenäyttelymme uudistuu, ja remontista johtuen olemme suljettuna viikoilla 9-10. Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi uudistettuun kodinkonenäyttelyyn keskiviikkona 15.3.2017 klo 12.00 alkaen.

Tervetuloa kodinkonenäyttelyymme!

Kodinkonenäyttely on normaalisti avoinna vierailijoille keskiviikkoisin klo 12-18 (huomaa maaliskuun poikkeukselliset aukioloajat). Paikalla on tällöin AEG -asiantuntija, joka neuvoo ja opastaa laitteiden valinnassa ja niiden käyttöön liittyvissä asioissa. Näyttelyn käyntiosoite on: Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki (Kuluttajaneuvonnan puh. (09) 8563 5005).

Näytteillä on kattava valikoima AEG, Electrolux, Rosenlew ja Volta -merkkien kaikkien tuoteryhmien laitteita. Näyttelystä ei voi tehdä kodinkonehankintoja, mutta se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua laajaan mallistoomme asiantuntijan opastuksella.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ensiluokkaisiin kodinkoneisiin sekä laajaan imuri- ja tarvikevalikoimaamme Helsingin Kalasatamaan!