MaxiSense® Plancha Grill

Plancha Grill

Ostaessasi FlexiBridge -toiminnolla varustetun induktiokeittotason saat MaxiSense® Plancha Grillin kaupan päälle, kun rekisteröit tuotteesi tällä sivulla.

FlexiBridge -toiminnolla voit yhdistää kaksi keittoaluetta, jolloin voit käyttää niitä samanaikaisesti. FlexiBridgen sekä MaxiSense® Plancha Grillin avulla induktiokeittotasostasi tulee täydellinen grilli.

MaxiSense® Plancha Grillin avulla voit nauttia pariloiduista mehukkaista pihveistä ja vihanneksista, tai miksi ei nauttia grillatuista äyriäisistä? MaxiSense® Plancha Grillissä on kohojuovainen pinta grillaamista varten sekä tasainen pinta paistamiseen. Tarttumaton pinnoite tekee puhdistamisesta yksinkertaista ja voit käyttää sitä myös uunissa 200 ºC saakka. Mitat: 24 x 46,5 cm.

Toimi näin aktivoidaksesi tarjouksen:

1. Rekisteröi induktiokeittotasosi täyttämällä alla oleva lomake.
2. MaxiSense® Plancha Grilli toimitetaan sinulle 4 viikon sisällä.

Ehdot:

Tarjous koskee ainoastaan tuotteita, jotka on ostettu 1.9. – 31.12.2016 välisenä aikana ja joiden toimitukset ovat viimeistään 31.5.2017. Tarjouksessa ovat mukana kaikki keittiökalustekaupan valikoimissa olevat AEG -induktiokeittotasot, lukuun ottamatta mallit: HK6542H0XB/FB/IB ja HK624010XB. Rekisteröinnin voi tehdä ainoastaan tällä nettisivulla, eikä esim. jälleenmyyjien sivustojen kautta. Viimeinen rekisteröintipäivä on 30.6.2017.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan puhelimitse (09) 85635005, Ma - Pe klo 9.00 - 16.00 tai sähköpostitse kuluttajaneuvonta@electrolux.fi.

HUOM! Muista täyttää kaikki kentät pyydetyssä muodossa.

 

*AEG -web-sivuston käyttöehdot.

Käyttöehdot:
Uutiskirje