Aki Kinnunen

Aki Kinnunen

"Metsä, kotimaiset raaka-aineet ja äidin opit ovat suurimmat inspiraation lähteeni"

Aki Kinnunen

Kolmenkympin kriisinsä juuri selättänyt kokki aloitti opinnot ja kävi koulunsa Perhossa Helsingissä. Tämän jälkeen hän oli 4 vuotta Katisten Kartanolla Hämeenlinnassa, jonka jälkeen työura vei Helsinkiin ja siellä työskenteli ravintola OLO:ssa, Sukula Co:ssa ja Savoy:ssa. Tämän jälkeen tie vei Lahteen ravintola Roux:iin. Kotimaan alkaessa polttaa jalkojen alla, Brisbanen Kultarannikko Australiassa kuullosti houkuttelevalta vaihtoehdolta ja siellä Boucher Bistro sai nauttia herran työpanoksesta.

Aki valittiin Suomen kokkimaajoukkueeseen täysvaltaiseksi jäseneksi vuonna 2013 ja on toiminut siitä lähtien myös yhteistyökumppaneiden konsulttina. Aki toimii kokkimaajoukkueessa omien sanojensa mukaan "pullapoikana".