placeholder-6-7-8-9-serie

RÄÄTÄLÖITYÄ HOITOA

Suosikkivaatteidesi kuidut vaativat erityistä hoitoa kestääkseen jokapäiväistä käyttöä. 6000-sarjamme ProSense®-tekniikka punnitsee kunkin pyykkimäärän ja laskee tarvittavan ohjelman keston sekä veden- ja energiankulutuksen sen perusteella. Tämä vähentää vaatteiden ja laitteiden kulumista ja säilyttää vaatteesi pitempään uudenveroisina.

Lue lisää

RÄÄTÄLÖITYÄ HOITOA

Toistuvat pesut ja kuivaukset voivat vahingoittaa suosikkivaatteidesi kuituja. 6000-sarjan kuivausrumpumme käyttävät ProSense®-tekniikkaa, joka säätää kuivausajan ja energiankulutuksen kunkin täyttömäärän mukaan laitteen edistyksellisten kosteus- ja lämpötila-antureiden avulla. Näin sinä et pysty kuivaamaan suosikkivaatteitasi liikaa, ja ne säilyvät uudenveroisina pesu toisensa jälkeen.

Lue lisää

RAIKASTA PYYKKISI – HÖYRYLLÄ

Joskus vaatteesi tarvitsevat kunnon pesun sijaan vain nopean raikastuksen. ProSteam®-tekniikkaa käyttävän 7000-sarjan ansiosta voit jättää pesulakäynnit väliin. Unohda pesulakäynnit – käytä Steam Refresh -ohjelmaa ja nauti rypyttömistä pyykeistä.

Lue lisää

UUDENVEROINEN

Jotkin kuivausrummut voivat vahingoittaa tekstiilejä. Ei kuitenkaan kuivausrumpujemme kohdalla. 7000-sarjan kuivausrumpumme käyttävät energiatehokasta SensiDry®-tekniikkaa, jonka ansiosta ne kuivaavat vaatteesi hellävaraisesti ja lähes puolet alhaisemmassa lämpötilassa kuin perinteiset kuivausrummut. Tekstiilit säilyvät täten uudenveroisina pitempään.

Lue lisää

PESE JA KUIVAA. SAMALLA KERTAA.

Kuivaavan pesukoneen yksi täydellinen käsittely. DualSense®-tekniikkaa käyttävä 7000-sarjan kuivaava pesukoneemme mukauttaa ohjelman pyykkiesi mukaan – olivat kyseessä sitten villavaatteet, arkalaatuiset vaatteet tai ulkoiluvaatteet. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja hoito yhdellä kertaa – ulkoilutakeista tai pehmeisiin puseroihin.

Lue lisää

KAIKKIEN KUITUJEN. TÄYDELLINEN SUOJA.

Ensiluokkainen hoito säilyttää vaatteesi pitempään uudenveroisina. ÖkoMix-tekniikkaa käyttävä 8000-sarjamme jakaa pesu- ja huuhteluaineet tasaisesti rumpuun esisekoittamalla ne veteen. Näin pesu- ja huuhteluaineet aktivoituvat ja toimivat mahdollisimman tehokkaasti – jo alhaisissa lämpötiloissa. Täydellistä puhtautta, hoitoa ja suojaa joka ikiselle kuiduille.

Lue lisää

EI KUTISTUMISTA. TAKUUVARMASTI.

Älä anna vaatteidesi kutistua. AbsoluteCare®-järjestelmällä varustetun 8000-sarja laitteilla voit kuivata arkalaatuisimmatkin villapyykit turvallisesti. Woolmark-sertifioidut kuivausrumpumme mukauttavat rummun liikkeen ja kuivauslämpötilan tekstiilin mukaan. Villapuserosi säilyttävät alkuperäisen muotonsa ja rakenteensa, eivätkä kutistu koskaan.

Lue lisää

KAIKEN KATTAVA OHJELMA

Täytä kone aamulla ja tyhjennä se työpäivän jälkeen. 8000-sarjan kuivaavalla pesukoneella voi pestä ja kuivata 5 kiloa pyykkiä vain 4 tunnissa käyttämällä sen yhtäjaksoista Wash & Dry -tilaa. Innovatiivinen ÖKOMix-tekniikka esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet veteen jo ennen kuin ne syötetään rumpuun. Näin sinä saat ensiluokkaisen puhtaat ja tasaisen kuivat vaatteet.

Lue lisää

MUSTA PYSYKÖÖN MUSTANA

Älä annan suosikkivaatteidesi värien haalistua. 9000-sarjan pesukoneidemme uraauurtava SoftWater-tekniikka poistaa tekstiileille haitalliset epäpuhtaudet vedestä. Hellävaraisempi käsittely takaa, ettei musta väri haalistu ja että värilliset pyykit säilyvät uudenveroisina.

Lue lisää