Tutustu

Kuivaaviin pesukoneisiin

Kaksi pyykinhoitoratkaisua yhdessä, puolet pienemmässä tilassa

AEG:n kuivaavat pesukoneet käyttävät DualSense -tekniikkaa parhaiden pesu- ja kuivaustuloksien saavuttamiseksi yhdellä koneella. Sano hyvästit käsinpesulle ja tasaisella alustalla kuivaamiselle, sillä voit pestä ja kuivata nyt arkalaatuisimmatkin tekstiilit ja käsinpestävät villavaatteet. Se käyttää samaa tekniikkaa, kuin parhaat erilliset koneemme. Kaikki yhdessä koneessa. (Tulossa)

OKOKombi Plus -mallin näyttöpaneeli

Pesty, kuivattu, hoidettu

Pyykkien pesu, kuivaus ja hoito käyttövalmiiksi ei ole ollut koskaan helpompaa. ÖKOKombi Plus -koneen ansiosta voit viedä pyykkisi suoraan pyykkikorista vaatekaappiisi yhtä ohjelmaa käyttäen. Voit pestä ja kuivata jopa 6 kg (noin 24 paitaa) pyykkiä yhdellä painikkeen kosketuksella. Lämpöpumpputekniikan ansiosta kone ei ainoastaan pese ja kuivaa pyykkejäsi, vaan se käsittelee ne hellävaraisesti alhaisemmassa ja turvallisemmassa lämpötilassa.

Pistokkeen kaavio, jossa tarkastellaan AEG:n kuivaavalla pesukoneella säästettävää energiamäärää

Maksimaalinen tehokkuus, minimaalinen energiankulutus

AEG:n kuivaavat pesukoneet säästävät energiaa monella eri tavalla. Lämpöpumppumallimme käyttävät ainoastaan ilmaa kuivauksen aikana ja ovat jopa 40 % tehokkaampia. Muut kuivaavat pesukoneet käyttävät vettä kuivausvaiheen aikana kosteuden poistamiseksi tekstiileistä. OptiSense takaa tekstiilien hellävaraisen käsittelyn säätämällä pesu- ja kuivausajat täyttömäärän mukaan. Pyykkien liiallisen pesun, kuivauksen tai energiankulutuksen vaaraa ei täten ole.

AEG mahdollistaa villavaatteiden turvallisen konepesun

Peter Ackroyd

Woolmark Companyn maailmanlaajuinen strateginen neuvonantaja

Woolmark -sertifioitu

AEG:n kuivaavat pesukoneet pesevät ja kuivaavat turvallisesti arkalaatuisimmatkin villavaatteet.

Kuivaavan AEG ÖKOKombi Plus -pesukoneen käyttöpaneeli

Turvallinen pesu ja kuivaus

Kuivaavat pesukoneemme ovat markkinoiden ensimmäisiä koneita, joiden avulla voit pestä turvallisesti myös käsinpestävät villavaatteesi. Muut kuivaavat pesukoneet voivat taata ainoastaan turvallisen pesun. Mutta sinun ei tarvitse luottaa pelkästään meidän sanaamme. Maailman arvostetuin villanhoidon auktoriteetti, Woolmark, on sertifioinut koneemme turvallisen pesun ja kuivauksen Blue -hoitomerkillä, jotta voisit pestä ja kuivata hienoimmatkin villavaatteesi luottavaisin mielin.

Nainen istuu Whyredin vaatteissa AEG:n pesukoneen ja kuivausrummun päällä

ÄÄRIMMÄINEN TESTI!

Halusimme todistaa, että tuotteemme pystyvät pesemään ja kuivaamaan arimmatkin vaatteet. Siksi Whyred suostui pesemään uusimman silkki- ja villamallistonsa, vain muutamaa tuntia ennen niiden esittelyä catwalkilla ensimmäisen kerran!

Ensiluokkaisen hellävarainen

Säilyttää värit kirkkaina, koostumuksen sileänä ja energiakulut alhaisina. OptiSense -tekniikan ansiosta pyykkien ylipesun tai -kuivauksen vaaraa ei ole. Se tunnistaa automaattisesti täyttömäärän ja takaa mahdollisimman tehokkaan pesun ja kuivauksen. Energian säästämiseksi ja tekstiilien suojaamiseksi ohjelma pysähtyy heti kun pyykit ovat valmiit. Pyykit näyttävät ja tuntuvat uudenveroisilta, ja sinä säästät käyttökuluissa.

Raikasta, uudista, hoida

Pesulat käyttävät höyryä kuluneiden vaatteiden uudistamiseksi. Voit nyt hyödyntää saman teknologian kotonasi. Kuivaavan pesukoneesi höyryohjelma avaa kuidut ja poistaa hajut ainoastaan 30 minuutissa. Se vähentää jopa silitystarvetta, jotta voisit uudistaa suosikkipaitasi ja mekkosi pesukertojen välissä.

AEG:n invertterimoottori

1 moottori, 10 vuoden käyttöikä

Testaamme kaikki kuivaavat pesukoneemme monen käyttötunnin ajan maksimaalista luotettavuutta varten. Inverter-moottorimme ei ole ainoastaan lähes äänetön ja energiatehokas, se on myös erittäin kestävä ja sillä on jopa 10 vuoden takuu. Siinä ei ole hiiliharjoja tavallisten moottorien tapaan, minkä ansiosta sen ääni- ja tärinätaso ovat alhaisia sekä kuluminen vähäistä. Kuivaava pesukoneesi tarjoaa täten suurta tehoa alhaisella äänitasolla monien vuosien ajaksi.